Search
Close this search box.

O nas

Ernestinne je majhno slovensko podjetje pod vodstvom Sindi in Ingrid. S skicirko opremljena Sindi je kreativna sila za podjetjem, Ingrid pa poskrbi, da je vsa papirologija urejena.

Z našimi izdelki vam želimo prinesti veselje in svobodo, da zasijete, kamorkoli greste. Pozornost posvetimo prav vsakemu detajlu, da vsi naši kosi dobijo poseben videz. Poskrbimo tudi, da je vsak izdelek skrbno zapakiran in poslan na vaš naslov.

Navdušeni smo, da ste se odločili zaupati prav nam. ♥

Zgodba za našim imenom in navdih za našimi idejami

Sindijina nona je bila tista, ki je zanetila njeno kreativno iskrico. Ljubeča, lepa in elegantna Ernesta je mlado Sindi naučila, kako ustvariti lepe obleke in jih kombinirati z ustreznim nakitom. Vsak dan sta v nonini mali šivalnici preživeli ure skupaj. Ampak Sindi so najbolj ostali v spominu kosi nakita, brez katerih nona Ernesta ni nikoli zapustila hiše.

Čeprav none Erneste ni več tu, njen kreativni duh še živi skozi Sindijino umetnost. Dokler lahko ustvarja, je srečna.

Tako se je Sindi odločila za študij oblikovanja tekstilij in oblačil v Ljubljani, ki ji je odprl oči in obudil strast do odkrivanja novih materialov in oblik.

Leta 2020 so se ji porodile ideje za prve kose nakita. Leta 2021 pa se je rodila Ernestinne.

Naš proces

Naš nakit je izdelan z ljubeznijo v našem domačem studiu, kjer oživijo vse naše ideje.

Naše izdelke zlatimo in srebrimo s pomočjo uveljavljenega italijanskega podjetja za galvansko obdelavo. Izdelke srebrimo s srebrom čistine 925, zlatimo pa s pravim 23-karatnim zlatom. Posebna metoda obdelave da zlatu svetel, moderen in edinstven videz.

V zadnjem koraku pa naši kosi dobijo neviden, okolju prijazen nanokeramični premaz, ki jih zaščiti pred izgubo sijaja in korozijo.

Vsak izmed naših kosov ima za seboj zgodbo. Verjamemo, da boste v ponudbi našli kos, s katerim se povežete. ♥