Search
Close this search box.

Pogosta vprašanja

Imam kodo popusta – kje jo lahko vnesem?

Kodo popusta vnesete ob zaključevanju naročila. Ob vnosu kode se vam bo košarica avtomatsko posodobila z vsebino, ki jo ponuja koda popusta.

Ali se lahko vnovči več kod popusta hkrati?

Popusti se med seboj ne seštevajo, v kolikor v pogojih akcije ni navedeno drugače. Pri vsakem nakupu je možno uporabiti eno promocijsko kodo.

Ali se popusti seštevajo?

Popusti se ne seštevajo. Popusti ne veljajo na darilne bone in izdelke, katerih cena je že znižana.

Ali se lahko naročilo plača po povzetju?

Plačilo po povzetju trenutno ni na voljo. Naročila lahko poravnate po predračunu z nakazilom na TRR, kreditnimi karticami ali plačilnim sistemom PayPal. Več o tej temi si preberite tukaj.

Kaj storiti v primeru, da z izdelkom nisem zadovoljna_en?

Žal nam je, da vam izdelek ni ustrezal! Če niste zadovoljni s svojim izdelkom iz kakršnega koli razloga nas lahko o tem obvestite na info@ernestinne.si in v roku štirinajstih (14) dni vrnete izdelek po navodilih za vračilo. Vrnjeno blago naj bo nepoškodovano in neuporabljeno. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Kaj storiti v primeru, da prejmem poškodovan artikel?

»Žal nam je, da ste prejeli poškodovan izdelek! Lahko nam pišete na info@ernestinne.si in vas obvestimo o nadaljnjih korakih. Lahko si tudi preberete naše pogoje pri uveljavljanju stvarnih napak ali garancije tu.

Na koga se lahko obrnem v primeru reklamacije, vrnitve izdelka ali zamenjave?

V primeru reklamacije, vrnitve izdelka ali zamenjave se obrnite na elektronski naslov reklamacije@ernestinne.si.

Kdo mi dostavi paket?

Pakete pošiljamo prek Pošte Slovenije. Ernestinne si pridržuje pravico do izbire drugega dostavnega ponudnika, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito.

Ali je plačevanje s kreditnimi karticami varno?

Na ernestinne.si uporabljamo SSL varnostni sistem (Secure Socket Layer) za varen prenos podatkov. Uporabnik je sicer tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Koliko znaša strošek dostave?

Strošek dostave po Sloveniji znaša 2,99 €. Več o dostavi si lahko preberete tukaj.